top of page

DEFINITION

Hybrid /ˈhaɪbrɪd/ Något som är av blandad karaktär, sammansatt av två eller fler element

 

Content /ˈkɑn.tɛnt/ Definierat som vad som finns, inuti eller ingår i något 

Hybrid content En mix av olika områden inom i"content-skapande" och grafisk design. På ett ställe, av en person

EN KAMELEONT SÄGER DU?

De är djurrikets mästare på att modifiera och förändra sitt utseende genom att skifta mellan färger. Men de har också en fantastisk syn och kan använda sina ögon oberoende av varandra vilket gör det möjligt att observera två olika objekt samtidigt. Ett fascinerande djur med inspirerande förmågor när det gäller design och därför det självklara valet av ”spirit animal” för mig.

 

För som designer och "content-skapare" är det viktigt att kunna förändra och anpassa sig till en ständigt växande bransch. Vi behöver vara flexibla och öppensinnade samt medvetna om hur andra uppfattar det vi skapar. Så det är verkligen avgörande att ha ett öga för både detaljer och helheten när man väljer sin infallsvinkel gällande design.

favikon.png

OM MIG

Kreativt skapande har varit en stor passion i hela mitt liv, ända sen barnsben. Genom det intresset, mycket flit och hängivenhet har jag utvecklat en bredd som gör mig produktiv inom, men inte begränsad till följande. Illustration, fotoredigering och retuschering. Design och layout för tryck likväl som till webb och appar. Utöver det utför jag styling och fotografi av mat och produkter, samt att jag skapar skräddarsydda designlösningar, grafiska profiler, logotyper m.m. Jag bor i Stockholm men tack vare vår digitala era så utgör avstånd sällan ett hinder, och möjligheten att anlita mig begränsas därför inte av geografi.

Min bakgrund är inom hårdesign. I nästan ett decennium drev jag ett företag där jag var delägare och  VD, samtidigt som jag arbetade heltid som frisör/stylist, färgspecialist och makeupartist. Favoritdelarna i dessa roller var att arbeta med modekollektioner och fotograferingar. Parallellt med det gick jag flera universitetskurser inom områdena psykologi, vektorgrafik och webbutveckling. Jag har också en examen som "Digital content designer" från Medieinstitutet i Stockholm.

SÅ VAD GÖR JAG?

För att veta mer om vad jag gör, se portfolio-sidornas olika kategorier med ett axplock av mitt kreativa arbete. Där finner du exempel på styling, konst, illustration, fotografi, redigering och retusch. Likväl som design och layout, både digitalt och för tryck. Om du vill veta mer om vad jag kan erbjuda, gå till "vad jag gör"

bottom of page